Teamleider bedrijfsbureau (vervult)

VAN HEZIK + PARTNERS is ruim 10 jaar gespecialiseerd in werving & selectie en interim expertise voor kleine en middelgrote woningcorporaties. Waar ik voor sta, treft u hierbij aan en ik kom graag met u in gesprek of dit aansluit bij u als mens en de richting van uw organisatie.

Toegevoegde Waarde Mijn uitgangspunt is dat ik niet lever wat u vraagt, maar wat u nodig heeft door goed te luisteren en te adviseren. Dat is ook wat mij onderscheidt. Dit betekent dat ik meedenk, betrokken ben, mij inleef in uw organisatie, maar ook dat ik kritisch ben en oog heb voor de inhoud. En dat alles met veel kennis van de branche, enthousiasme en gedrevenheid.

Waarom niet zelf doen? Vooral kleinere organisaties zijn kwetsbaar. Bij tegenslag bij de werving voor (interim) kandidaten staat direct de continuïteit van de organisatie op het spel. Voor mij start werving en selectie en interim met het opstellen van een begrijpelijk en aansprekend functie en organisatieprofiel. Uiteindelijk gaat het om de ‘cultural fit’, de perfecte match tussen twee karakters, die van de organisatie en van de kandidaat.

Met een knipoog: De PARTNERS in de naam van mijn bureau verwijst naar de klanten waar ik mee samenwerk maar ook naar mijn netwerk van professionals.

Referenties van opdrachten zijn; de Erasmus Universiteit Rotterdam (individuele loopbaancoaching), Duwo (werving Teamleider Bedrijfsbureau en Teamleider Beheer), Woonkracht10 (interim medewerker rapportage en verslaglegging), Wbv Reeuwijk (interim regisseur voor het schrijven van een Woonvisie), Groenwest (werving adviseur waardesturing), Wst. Sint Joseph (interim controller) en Domus (interim controller).

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)


  • Bedrijf: ABB BV HQ
  • Geplaatst op: 22/03/2017
  • Werklocatie: Rotterdam
  • Aantal uren: 40 uur per week
  • Carriereniveau: Ervaren/Midcareer
   

  Stuur direct een bericht