Individuele loopbaancoaching

Voor een 15 tal Trainees (alumni) individuele heeft VH+P individuele loopbaancoaching gegeven. De trainees krijgen de mogelijkheid om (operationele) werkervaring op te doen bij De Erasmus Universiteit.

Doel van de loopbaancaoching is om de trainees zich bewust te laten worden van hun situatie, te helpen met reële keuzes te maken en feed back te geven op hun persoonlijke presentatie, curriculum vitae, de arbeidsmarktdrijfveren en het LinkedIn profiel . Het resultaat is dat de trainees vol energie hun zoektocht naar een functie (buiten de EUR) voortzetten.

Neem contact met ons op

Mijn aanpak

Met veel energie en plezier geef ik loopbaancoaching. Door het delen van mijn werk- en levenservaring kan ik je helpen met je eigen ontwikkeling en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wat doe je nu en ben je daar blij mee? Waar wil je heen en hoe kom je daar?

Dankzij mijn persoonlijke aanpak help ik je ontdekken wat je echt wil. Ik luister naar wie je bent en kijk naar wat je uitstraalt. Wanneer gaan jouw ogen glimmen? Die non-verbale communicatie is zó belangrijk.

Samen schrijven we de kernzaken op. Zo wordt duidelijk waar jouw focus ligt. Met een ontwikkelplan en met concrete acties zet ik jou in beweging; ga het doen! Door mijn loopbaancoaching steek je jouw energie in de juiste zaken en behoud je focus. Ik help je bewust te worden van wat je uitstraalt en dat om te zetten in positieve stappen. Mensen die jou spreken tijdens kennismakingsgesprekken zien en voelen dat! Zo ga je op weg naar een loopbaan vol werkgeluk.

“Philipe neemt de tijd en luistert veel. De gesprekken hebben me vooral geholpen met zelfreflectie.” Trainee Erasmus Universiteit Rotterdam

“Mijn ‘ideale loopbaan’ was al duidelijk voor mezelf. Dit is door Philipe bevestigd en aangemoedigd. Samen gingen we op zoek naar mogelijkheden om die loopbaan te kunnen bewerkstelligen.” Trainee Erasmus Universiteit Rotterdam

Neem contact met ons op
 

Stuur direct een bericht