ACTUELE VACATURES(Aankomend) Projectmanager Verduurzaming VvE'S


Steeds Advies is een bouwkundig adviesbureau in hartje Delft dat zich bezighoudt met het verduurzamen van met name verenigingen van eigenaren (VvE’s). Steeds Advies maakt het voor bewoners mogelijk om comfortabel, veilig, betaalbaar en duurzaam te wonen. Wij werken samen met VvE beheerders, gemeenten, vastgoedeigenaren en woningcorporaties Als één van de weinige bedrijven in Nederland begeleiden wij VvE’s in een traject van bouwkundig advies, onderhoud, verduurzaming, financiering én uitvoering.
Meer weten?

Projectmanager Vastgoed


De belangrijkste opgave van Woonkracht10 (11.500 huishoudens) is het realiseren van voldoende betaalbare, duurzame en veilige woningen. De investeringsopgave is € 55 miljoen per jaar. Wij staan voor regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking met ontwikkelaars, aannemers, onderhoudsbedrijven en adviseurs zodat onze huurders tevreden zijn met hun woning.
Meer weten?

Adviseur vastgoedstrategie (duurzaamheid)


Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in 18 (dorps)kernen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch. In ons koersplan benoemen wij ambitieuze lange termijn doelstellingen.
Meer weten?

Teammanager onderhoud & veiligheid (ingevuld)


Als meewerkend teammanager ben je een spin in het web en vervul je zowel een technisch inhoudelijke als een coachende rol. Jouw team bestaat uit 10 collega’s (1 VvE consulent, 5 vastgoedregisseurs, 2 contractbeheerders en 2 projectondersteuning). Zij vinden het belangrijk dat je er voor hen bent. Je spiegelt, reflecteert en coacht je teamleden/collega’s. Je hebt regelmatig contact en afstemming met de andere teammanagers, ontzorgt en spart met de manager vastgoed.
Meer weten?

Vacature projectontwikkelaar Leystromen (ingevuld)


Als projectontwikkelaar bouw je aan de toekomst door te zorgen voor voldoende en betaalbare woningen die een fijn thuis worden voor onze klanten. Bij ons ben je betrokken bij het gehele proces: acquisitie van (grond)locaties, coördinatie van ontwerp tot ontwikkeling, turn-key aankopen van projecten tot aan de oplevering en overdracht aan het beheerteam binnen Leystromen.
Meer weten?

Vacature Bestuurssecretaris (on-hold)


Als bestuurssecretaris ben je de spil tussen belangenhouders en adviseer je de directeur-bestuurder, het MT en de RvC zodat zij op koers blijven. Jij maakt complexe zaken toegankelijk en overzichtelijk.
Meer weten?

Stuur direct een bericht