ACTUELE VACATURESTeammanager onderhoud & veiligheid (ingevuld)


Als meewerkend teammanager ben je een spin in het web en vervul je zowel een technisch inhoudelijke als een coachende rol. Jouw team bestaat uit 10 collega’s (1 VvE consulent, 5 vastgoedregisseurs, 2 contractbeheerders en 2 projectondersteuning). Zij vinden het belangrijk dat je er voor hen bent. Je spiegelt, reflecteert en coacht je teamleden/collega’s. Je hebt regelmatig contact en afstemming met de andere teammanagers, ontzorgt en spart met de manager vastgoed.
Meer weten?

Vacature projectontwikkelaar Leystromen (ingevuld)


Als projectontwikkelaar bouw je aan de toekomst door te zorgen voor voldoende en betaalbare woningen die een fijn thuis worden voor onze klanten. Bij ons ben je betrokken bij het gehele proces: acquisitie van (grond)locaties, coördinatie van ontwerp tot ontwikkeling, turn-key aankopen van projecten tot aan de oplevering en overdracht aan het beheerteam binnen Leystromen.
Meer weten?

Vacature Bestuurssecretaris (on-hold)


Als bestuurssecretaris ben je de spil tussen belangenhouders en adviseer je de directeur-bestuurder, het MT en de RvC zodat zij op koers blijven. Jij maakt complexe zaken toegankelijk en overzichtelijk.
Meer weten?

Stuur direct een bericht