INGEVULD

VACATURE FINANCIAL CONTROLLER (32/36 uur)


‘Ben jij de financial controller die persoonlijk contact opzoekt, adviseert en van waarde is voor onze huurders?'

Dit zijn wij

Gewoon bijzonder dat is MaasWonen. Wij zijn er voor ouderen in de regio Rotterdam en zij hebben de toekomst. Onze vastgoedportefeuille bestaat uit wooncomplexen en verpleeghuizen en is volop in transitie. We zijn een informele organisatie en kennen onze huurders goed. De komende jaren investeren wij flink in ons vastgoed. Ter uitbreiding van ons team Financiën en Bedrijfsvoering zoeken wij een;

Financial Controller


Wij bieden jou

Alle ruimte om binnen onze dynamische organisatie persoonlijke contacten te leggen en advies te geven. Je levert een concrete bijdrage aan het betaalbaar houden van woningen met tevreden bewoners. Een 32 of 36-urige werkweek en een jaarcontact met uitzicht op een vaste aanstelling. Onze ervaring is dat dit snel kan gaan.

Een bruto maandsalaris tussen € 3.763,- en € 5.083,- bij een full time dienstverband (schaal J CAO Woondiensten). Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals uitgebreide opleidingsmogelijkheden, reiskosten en een pensioenregeling. Heb jij een eigen mening? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Je levert samen met je collega financial controller een bijdrage aan de voorbereiding van het financieel beleid en je bent sparringpartner. Jullie vullen elkaar aan, hebben een eigen specialisme en vervangen elkaar. Je analyseert, optimaliseert de processen en levert samen de volgende producten op;

 • De begroting, interne- en externe verslaglegging, fiscaliteiten en bedrijfseconomische analyses.
 • Financiële administratie: je bent verantwoordelijk voor de realisatie van een breed aantal financieel administratieve en financieel-economische activiteiten.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het vertalen van externe ontwikkelingen die van invloed zijn op de bedrijfsvoering van MaasWonen.

Dit breng jij mee

HBO/WO werk- en denkniveau. Kennis van de woningcorporatiesector is fijn maar is geen harde eis. Communicatief ben je sterk en je kunt duidelijke voorstellen schrijven. Je bent een persoonlijkheid waardoor collega’s jouw advies aannemen. Wij zijn benieuwd wat jij nodig hebt om bij ons te slagen als financial controller.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt? De wervingsprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie – Interim. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Philipe van Hezik op 0643495666. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar philipe@vanhezikenpartners.nl.

Als de interesse wederzijds is dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als de uitkomst hiervan voor beiden positief is, zal hij jouw persoonlijk profiel met MaasWonen delen.

Eerste kennismaking bij MaasWonen
Je komt bij MaasWonen langs voor een open gesprek en wij zijn benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. Jij krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Je gesprekspartners zijn de Manager Financiën en Bedrijfsvoering en de HR adviseur.

Tweede kennismaking bij MaasWonen
Je komt voor de 2e keer bij MaasWonen op gesprek. De gesprekspartners zijn je collega financial controller en een collega van de afdeling. De directeur-bestuurder maakt graag kennis met jou.

Contractvoorstel en indiensttreding
Wij doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Zoals we al eerder meldden, kan dit snel gaan. Een referentie-onderzoek (uiteraard na toestemming) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  MaasWonen
  Geplaatst op:
  8 november 2021
  Werklocatie:
  Regio Rotterdam
  Aantal uren:
  32/36 uur per week
  Carriereniveau:
  HBO/WO werk- en denkniveau

  Stuur direct een bericht