INGEVULD

VACATURE FINANCIEEL ADMINISTRATEUR (24 uur)


‘Ben jij onze administrateur die de goederenstroom van ons bedrijf beheert en beheerst en de financiële administratie op orde heeft?

Wie zijn wij

Albers Trading B.V. is een handelsonderneming en importeert en verkoopt consumentenproducten (Salora televisies en witgoed producten) en e-mobility producten voor de Nederlandse en Belgische markt.

Naast Albers Trading zijn er meerdere B.V. ’s waar de financiële administratie voor gedaan moet worden. Op ons kantoor in de Spaanse Polder werken 8 enthousiaste collega’s. Wij zijn een Rotterdams bedrijf waar hard gewerkt wordt en ruimte is voor humor. Spreekt jou dit aan?

Wat ga je doen?

Als duo ben je met je directe collega, die ook drie dagen werkt, als team verantwoordelijk voor een financiële administratie en verslaglegging die op orde is. Jij hebt de lead met jouw ervaring bij een handelsonderneming. Jullie vervangen elkaar bij afwezigheid van de ander. De functie inhoud is veelomvattend en geen dag is hetzelfde. Als financieel administrateur weet jij als geen ander wat er dagelijks, maandelijks, per kwartaal en jaarlijks van jou verwacht wordt.

Je bereidt de jaarrekening voor en je vindt het leuk om financiële processen te verbeteren. Momenteel zijn wij ons inkoopproces aan het optimaliseren en digitaliseren en vragen ook jouw input hiervoor.

Je draagt bij aan efficiënt werken, innovatie en optimaal gebruik te maken van (nieuwe) software en bewaakt de financiële positie en resultaten van de organisatie.

Je draagt zorg voor de personeelsadministratie en levert mutaties aan voor de salarisadministratie die is uitbesteed. Ook beheer je de verzekeringsportefeuille en doe je (fiscale) aangiften.

Om succesvol te kunnen zijn vragen wij van jou

Gezond verstand, een frisse kijk op financiële zaken en een dosis humor vinden wij belangrijk. Deze wensen maken jou succesvol:

 • Een afgeronde MBO- of HBO opleiding op het gebied van financiële administratie.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. De voertaal met onze leveranciers is in het Engels en met onze klanten in het Nederlands.
 • Financieel administratieve werkervaring opgedaan bij een handelsonderneming. Dit vinden wij belangrijk voor de optimale beheersing van de goederenstromen van onze producten.
 • Goede kennis van MS Office, in het bijzonder Excel en je hebt sterke affiniteit met geautomatiseerde systemen bij voorkeur met Exact Globe.

Wij bieden jou

Je begint met een jaarcontract. Als we beiden blij zijn met onze match, wordt dit omgezet in een vast contract. Wij houden van wederzijds commitment voor een lange periode. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt tussen de € 3.400 en € 4.000 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Als je cursussen wilt volgen om je werk nog beter te kunnen doen dan juichen wij dit toe. Er is een pensioenregeling en als de doelstellingen van ons bedrijf gehaald worden dan is er een mogelijkheid voor een jaarlijkse bonus.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. De wervingsprocedure wordt extern begeleid door Philipe van Hezik. Jouw motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar info@vanhezikenpartners.nl.

Eerste kennismaking bij DGW
Je komt bij ons op gesprek en wij zijn benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. De directeur en de financieel administrateur zijn je gesprekspartner.

Tweede kennismaking bij DGW
Je tweede kennismaking heb je met je directe collega waar je nauw mee gaat samenwerken en een andere collega zodat jij en wij een goed beeld en gevoel van elkaar krijgen voor een structurele samenwerking.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  Albers Trading B.V.
  Geplaatst op:
  21 juni 2021
  Werklocatie:
  Rotterdam
  Aantal uren:
  24 uur per week
  Carriereniveau:
  Afgeronde MBO- of HBO opleiding op het gebied van financiële administratie

  Stuur direct een bericht