INGEVULD
VACATURE TEAMMANAGER ONDERHOUD & VEILIGHEID
(32 tot 36 uur per week)


De belangrijkste opgave van Woonkracht10 (11.500 huishoudens) is het realiseren van voldoende betaalbare, duurzame en veilige woningen. De investeringsopgave is € 30 miljoen per jaar. Wij staan voor regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking met ontwikkelaars, aannemers, onderhoudsbedrijven en adviseurs zodat onze huurders tevreden zijn met hun woning.
Binnen Woonkracht10 heerst een informele sfeer gebaseerd op vertrouwen en onderlinge verbinding. Dit kan alleen met jou! Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij niet alleen Thuis geeft maar je ook Thuis voelt. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en jezelf te ontwikkelen.
Om aan onze nieuwe rol invulling te geven, is de afdeling Vastgoed opnieuw ingericht. Het bestaat uit de volgende teams; staf (inkoop, beleid, secretariaat), nieuwbouw & verbetering (nieuwbouw, renovatie en onderhoud) en onderhoud & veiligheid (regisseert de vastgoedplanning en control cyclus en voorziet in de vastgoedinformatiebehoefte en het VvE beheer).
Voor het team onderhoud & veiligheid zijn wij op zoek naar een:

Teammanager onderhoud & veiligheid
(32 tot 36 uur per week)


Wat ga je doen?

Als meewerkend teammanager ben je een spin in het web en vervul je zowel een technisch inhoudelijke als een coachende rol. Jouw team bestaat uit 10 collega’s (1 VvE consulent, 5 vastgoedregisseurs, 2 contractbeheerders en 2 projectondersteuning). Zij vinden het belangrijk dat je er voor hen bent. Je spiegelt, reflecteert en coacht je teamleden/collega’s. Je hebt regelmatig contact en afstemming met de andere teammanagers, ontzorgt en spart met de manager vastgoed.
Samen zorg je voor de vastgoedonderhoudsplanning en -control cyclus met analyses. Jij bent eindverantwoordelijk voor de realisatie van de onderhoudsbegroting met betrekking tot investeringen en planmatig- en contractonderhoud. Je hebt contact en onderhandelt met aannemers, installateurs en adviseurs. Je stelt de meerjaren onderhoudsbegroting voor het komend jaar op. Samen met de vastgoedregisseurs en assetmanagers van de afdeling vastgoedsturing stel je een plan van aanpak voor een gezamenlijk gedragen begroting op.
Naast het opstellen van maand- en kwartaalrapportages maak je een analyse van het planmatig- en contractonderhoud en risicomanagement. Je draagt zorg voor de verwerking van innovatieve en kwalitatieve data binnen vastgoed zoals bijvoorbeeld energie labels.

Dit hebben wij te bieden

 • Direct een vaste aanstelling omdat wij vertrouwen in jou hebben.
 • Je levert een bijdrage aan een maatschappelijke organisatie die er toe doet.
 • Salarisschaal K tussen € 4.367,- en € 5.903,- met een uitloop naar schaal L € 4.710,- en € 6.544,-op basis van 36 uur per week. Met ingang van 1 januari 2024 wordt het salaris geïndexeerd.
 • Vergoeding van twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen.
 • Wij hechten belang aan jouw ontwikkeling en je krijgt elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week).
 • Wij vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Er is de mogelijkheid om hybride te werken. Om je hierin te faciliteren krijg je een ruime vergoeding om een thuiswerkplek in te richten.
 • Mobiele telefoon en laptop. Vitaliteitsbudget en activiteiten gericht op duurzame inzetbaarheid.

Iets voor jou?

Als je enthousiast wordt van deze gave rol en je denkt nog geen allround teammanager te zijn dan nodigen we je ook van harte uit te reageren. Samen bespreken we wat je nog te leren hebt. Je hebt ervaring en plezier om het team te coachen en aan te sturen. Kennis van volkshuisvesting is fijn maar zeker niet noodzakelijk. Omdat het een stevige rol is, heb je Hbo- werk en denkniveau.
Philipe van Hezik verzorgt voor Woonkracht10 de werving & selectie van deze positie. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via philipe@vanhezikenpartners.nl of via 0643495666.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  Woonkracht10
  Geplaatst op:
  22 november 2023
  Standplaats:
  Zwijndrecht
  Aantal uren:
  32 tot 36 uur per week

  Stuur direct een bericht