INGEVULD

VACATURE MANAGER VASTGOED (36 uur)


'Ben jij een manager die meewerkt, denkt, doet, durft en beslist?'

Dit zijn wij

MaasWonen is er voor ouderen in de regio Rotterdam en zij hebben de toekomst! Onze vastgoedportefeuille bestaat uit wooncomplexen en verpleeghuizen en is volop in transitie. We zijn een informele organisatie en kennen onze huurders goed. De komende jaren investeren wij flink in ons vastgoed.

Sinds 1 juli 2020 is de afdeling vastgoed opgericht en daarom zoeken wij een:

Manager Vastgoed (36 uur per week)

Omdat het een nieuwe functie betreft, is er veel ruimte voor eigen inbreng. Wil jij hieraan een bijdrage leveren en breng je visie en daadkracht mee? Wij communiceren op een open en directe manier met een Rotterdamse mentaliteit. Ons managementteam ziet ook graag je persoonlijke kant. Interesse in elkaar is voor ons de basis voor een prettige en op resultaat gerichte samenwerking.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan projecten zoals verduurzaming, groot onderhoud en nieuwbouw met fasedocumenten. Door onze schaalgrootte zijn je werkzaamheden heel divers zodat je je ook bezighoudt met brandveiligheid en een investeringsvoorstel. Je hebt er plezier in het team dagelijks te coachen zodat zij optimaal kunnen functioneren. Er is veel kennis aanwezig en je collega’s willen graag met je sparren over inhoudelijke vastgoedvraagstukken. Je houdt de communicatielijnen kort en je bedenkt samen eenvoudige oplossingen waardoor jullie als team het verschil maken.

De vastgoedresultaten zoals het afdelingsplan, beleidsontwikkeling, visie op het strategisch beleid, portefeuille strategie en assetmanagent, de (meerjaren) begroting en financiële verslaglegging maken je werk enorm afwisselend. Dit doe je in nauwe samenwerking met de afdeling financiën en bedrijfsvoering. Je geeft (ongevraagd) advies aan het managementteam en op verzoek adviseer je de RvC.

Speerpunten zijn:
  • Grote nieuwbouwopgave
  • Forse groot onderhoud- en verduurzamingsopgave, 1 van de 8 projecten is onlangs succesvol opgeleverd
  • Ons bezit bestaat uit hoogbouw met collectieve installaties dat van invloed is op het onderhoud en de berekening van servicekosten
  • Het contact en de communicatie met onze huurders is erg belangrijk en bij projecten worden ze nauw betrokken. Samen met de afdeling klant en wonen pakken jullie dit op

Dit breng jij mee

Een afgeronde opleiding op hbo-niveau is essentieel om succesvol te zijn. Communicatief ben je sterk en je bent goed in staat zaken op papier te zetten. Kennis van vastgoed, onderhoud en duurzaamheid. Analytisch ben je scherp en je schakelt makkelijk van strategie naar operatie. Een aanpak waardoor je zaken niet alleen vanuit een vastgoed invalshoek bekijkt maar ook een bijdrage levert aan de resultaten van andere afdelingen. Je bent een sterke persoonlijkheid waar je collega’s graag iets van aannemen. Wij zijn benieuwd wat jij nodig hebt en belangrijk vindt om te slagen als vastgoed manager bij ons.

Wij bieden

Een lerende en open organisatie waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. 36-urige werkweek en een jaarcontact met uitzicht op een vaste aanstelling. Bruto maandsalaris tussen € 4.368,- en € 6.811,- (schaal L/M CAO Woondiensten). Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals uitgebreide opleidingsmogelijkheden, reiskosten en een pensioenregeling.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt? De wervingsprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie — Interim. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Philipe van Hezik op 06 43 495 666. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar info@vanhezikenpartners.nl.

Als de interesse wederzijds is, zal Philipe van Hezik een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als de uitkomst hiervan voor beiden positief is, zal hij jouw persoonlijk profiel met MaasWonen delen.

Eerste kennismaking bij MaasWonen
Je komt bij MaasWonen op gesprek en zijn benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. Jij krijgt alle ruimte om zelf vragen te stellen. Je gesprekspartners zijn 2 MT leden.

Tweede kennismaking bij MaasWonen
Je komt voor de 2e keer bij MaasWonen op gesprek en gaan we de wijk in want daar doen we het immers voor. De gesprekspartners zijn de directeur-bestuurder en een collega van de afdeling.

Contractvoorstel en indiensttreding
We doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Een referentie-onderzoek (uiteraard na toestemming) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Toon interesse in deze functie

    CV uploaden (PDF)


    Stuur direct een bericht