INGEVULD

VACATURE PROJECTMANAGER VASTGOEDONTWIKKELING (32/36 uur)


‘Ben jij een ondernemende projectmanager vastgoedontwikkeling die creatief denkt, doet en invloed heeft op de bebouwde omgeving in Vlaardingen’?

Dit zijn wij

Wij zijn een betrokken organisatie met korte lijnen en vriendelijke en professionele collega’s. Samenwerking verhuurt en beheert zo’n 3850 woningen in Vlaardingen. De wensen van onze huurders staan centraal en de kernwaarden als betrouwbaar, dichtbij, levendig en samen zijn voor ons leidend. De komende jaren willen wij 200 tot 500 woningen bouwen en daarom zoeken wij een;

Projectmanager vastgoedontwikkeling (32-36 uur per week)

Als projectmanager ben je een spil in onze belangrijkste taak: het huisvesten van onze doelgroepen. Werken bij Samenwerking betekent dat jij bijdraagt aan huurders om hen een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te geven. Je vertegenwoordigt met enthousiasme onze organisatie. Jij staat voor Samenwerking!

Wat ga je doen?

Je werkt aan het voortraject van de ontwikkeling van woningen binnen bestaande bebouwing en je hebt een integrale kijk op deze plek. Er liggen concreet 2 schetsontwerpen van 30 en 80 woningen op jou te wachten. Het zijn nu nog kansen die moeten worden omgezet in resultaten. Je onderhandelt en concretiseert het plan met de gemeente en ontwikkelaars om de gunning van de bouw te krijgen. Beginnen je handen al te kriebelen? Dan is dit een interessante gebiedsontwikkelingopgave voor jou.

Je focus ligt bij het initiatief- en de ontwikkelfase van het project. Als de bouw start dan draag je het over aan de projectleider van Samenwerking. Naast nieuwbouw hebben we ook een grote renovatie opgave waar het ontwikkeltraject van moet worden opgestart en de fases moeten worden doorlopen. Je werkt nauw samen met de afdeling Wonen en draagt bij aan participatie van huurders en communiceert met interne en externe stakeholders, aannemers en adviseurs. Je rapporteert over de risico-aspecten, kwaliteit, financiën en tijd. Je levert fasedocumenten op voor de besluitvorming. Je levert een bijdrage aan het verder professionaliseren van ons bouw- en renovatieproces.

Je geeft leiding aan het projectteam en bent de verbinder die intern en extern een team bouwt. We doen het samen met een vastgoedteam van 8 vastgoedprofessionals en met de kennis en ervaring van de professionals van andere afdelingen van Samenwerking.

Dit breng jij ons

Jij kiest als mens met overtuiging voor het werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie waarbij je iets betekent voor onze huurders. Een afgeronde opleiding op hbo-niveau is essentieel om succesvol te zijn. Kennis van nieuwbouw, onderhoud en duurzaamheid en affiniteit met volkshuisvestingsvraagstukken.

Ervaring bij een corporatie is fijn maar is geen eis. Je bent een goede onderhandelaar en ondernemend. Cijfermatig inzicht en ervaring met het opstellen van kostencalculaties voor grond- en vastgoedexploitatieberekeningen. Wij zijn benieuwd wat jij nodig hebt om bij ons te slagen als projectmanager vastgoedontwikkeling.

Wij bieden

Een lerende en open organisatie waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. 32 tot 36-urige werkweek en een jaarcontact met uitzicht op een vaste aanstelling. Onze ervaring is dat dit snel kan gaan.

Bruto maandsalaris tussen € 4.466,- en € 6.205,- (schaal L CAO Woondiensten, bij full time dienstverband). Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een opleidingsbudget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Solliciteren

Hebben we jouw interesse gewekt? De wervingsprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie – Interim. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Philipe van Hezik op 0643495666. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar philipe@vanhezikenpartners.nl.

Als de interesse wederzijds is, zal Philipe van Hezik een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als de uitkomst hiervan voor beiden positief is, zal hij jouw persoonlijk profiel met Samenwerking delen.

Eerste kennismaking bij Samenwerking
Je komt bij Samenwerking op gesprek en zijn benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. Jij krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Je gesprekspartners zijn de Directeur-bestuurder en Manager Vastgoed.

Tweede kennismaking bij Samenwerking
Je komt voor de 2e keer bij Samenwerking op gesprek. Je gaat dan de wijk in met 2 collega’s waar je veel mee samenwerkt.

Contractvoorstel en indiensttreding
We doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Een referentie-onderzoek (uiteraard na toestemming) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  Samenwerking
  Geplaatst op:
  21 december 2021
  Werklocatie:
  Regio Vlaardingen
  Aantal uren:
  32/36 uur per week
  Carriereniveau:
  Afgeronde opleiding op hbo-niveau

  Stuur direct een bericht