INGEVULD
VACATURE PROJECTONTWIKKELAAR LEYSTROMEN
(30 tot 36 uur per week)


Leystromen heeft forse ambities: de behoefte aan sociale huurwoningen is groot en de wachtlijsten zijn lang. Belangrijk dus om nieuwbouwwoningen aan onze voorraad toe te voegen. Leystromen streeft ernaar om jaarlijks meer dan 100 woningen te ontwikkelen. Jij kunt hierbij helpen en hiermee een bijdrage leveren die maatschappelijk gezien echt telt! Wij zoeken op korte termijn een:

Projectontwikkelaar (30 tot 36 uur per week)

Leystromen is een woningcorporatie actief op het brede terrein van wonen, zodat onze klanten comfortabel wonen in aangename buurten in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Klantparticipatie en intensief samenwerken met partners vinden we belangrijk. Thema’s als betaalbaarheid, kwaliteit van woningen, dienstverlening, leefbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo werken we aan de toekomst van buurten en leefbare wijken. Sleutelwoorden zijn verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. Dat doen we samen met ongeveer 130 enthousiaste collega’s.

Wat ga je doen?

Als projectontwikkelaar bouw je aan de toekomst door te zorgen voor voldoende en betaalbare woningen die een fijn thuis worden voor onze klanten. Bij ons ben je betrokken bij het gehele proces: acquisitie van (grond)locaties, coördinatie van ontwerp tot ontwikkeling, turn-key aankopen van projecten tot aan de oplevering en overdracht aan het beheerteam binnen Leystromen. Dit leidt tot veel afwisseling in je werk. Je werkt nauw samen met de collega’s van assetmanagement zodat onze portefeuillestrategie door jou waargemaakt kan worden. Ook renovatie en herstructurering zit in je takenpakket.
Je komt te werken in een fijn team dat zelfstandig werkt maar elkaar zeker opzoekt om af te stemmen, te sparren en te leren van elkaar. Bij pieken in het werk zoeken we samen naar oplossingen waarbij humor en relativeringsvermogen belangrijk voor ons zijn. We hebben een administratief medeweker in het team om je te ontlasten bij een deel van de administratieve kant zodat jij je volledig kunt focussen op het realiseren van de nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Als je enthousiast wordt van deze gave rol en je denkt nog geen allround ontwikkelaar te zijn dan nodigen we je ook van harte uit te reageren. Samen bespreken we wat je nog te leren hebt.

Wat hebben wij te bieden?

Ben jij die allround projectontwikkelaar die dit topteam wil komen versterken? Kom dan een kop koffie met ons drinken zodat we kennis kunnen maken! We hebben je veel te bieden! Naast maatschappelijk relevant werk in een fijn team bieden we je een mooi salaris (schaal L volgens de CAO Woondiensten, maximaal € 6.544 op basis van een 36-urige werkweek) en een eindejaarsuitkering.
Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling en daarmee aan de beste versie van jezelf zijn. Je krijgt daarvoor elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week).
Daarnaast worden functiegerichte opleidingen gestimuleerd vanuit het opleidingsbudget van de afdeling. De sfeer bij Leystromen is informeel. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zo is er de mogelijkheid om hybride te werken. Om hierin te faciliteren krijg je een ruime vergoeding om een thuiswerkplek in te richten.

Meer weten?

Philipe van Hezik verzorgt voor Leystromen de werving en selectie van deze positie. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via philipe@vanhezikenpartners of via 0643495666.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  Leystromen
  Geplaatst op:
  17 april 2023
  Aantal uren:
  30 tot 36 uur per week

  Stuur direct een bericht