Degelijk met tegengas

Oprichter Philipe van Hezik (1964) heeft HBO Personeelsmanagement afgerond. De rode draad in zijn loopbaan is arbeidsbemiddeling. Bij een woningcorporatie op de Zuid-Hollandse eilanden heeft hij de fusie op personeelsgebied begeleid. Hij kent dus ook de dagelijkse praktijk van een woningcorporatie.

Zijn brede netwerk in de branche heeft hij opgedaan tijdens zijn dienstverband bij een gerenommeerde intermediair. Met Van Hezik + Partners kan hij zich, nog meer dan voorheen, focussen op zijn partners in de branche.

Karakterschets: open, nuchter, actief, flexibel, oog voor detail en kwaliteit, degelijk, maar met tegengas.

Neem contact met ons op

Toegevoegde Waarde

VAN HEZIK + PARTNERS is ruim 10 jaar gespecialiseerd in werving & selectie en interim expertise voor kleine en middelgrote woningcorporaties.

Waar ik voor sta, treft u hierbij aan en ik kom graag met u in gesprek of dit aansluit bij u als mens en de richting van uw organisatie.

Mijn uitgangspunt is dat ik niet lever wat u vraagt, maar wat u nodig heeft door goed te luisteren en te adviseren. Dat is ook wat mij onderscheidt. Dit betekent dat ik meedenk, betrokken ben, mij inleef in uw organisatie, maar ook dat ik kritisch ben en oog heb voor de inhoud. En dat alles met veel kennis van de branche, enthousiasme en gedrevenheid.

Neem contact met ons op

Waarom niet zelf doen?

Vooral kleinere organisaties zijn kwetsbaar. Bij tegenslag bij de werving voor (interim) kandidaten staat direct de continuïteit van de organisatie op het spel.

Voor mij start werving en selectie en interim met het opstellen van een begrijpelijk en aansprekend functie en organisatieprofiel. Uiteindelijk gaat het om de ‘cultural fit’, de perfecte match tussen twee karakters, die van de organisatie en van de kandidaat.

Met een knipoog: De PARTNERS in de naam van mijn bureau verwijst naar de klanten waar ik mee samenwerk maar ook naar mijn netwerk van professionals

Neem contact met ons op

Samenwerkend netwerk

Een netwerk van professionals en opdrachtgevers, dat is Van Hezik + Partners. Met in het midden Philipe van Hezik. Matchmaker, adviseur, intermediair: kenner van de woningcorporatiemarkt.

Hij en de zzp'ers, kandidaten en corporaties maken uiteindelijk samen het eindresultaat: hoge kwaliteit dienstverlening.

Neem contact met ons op
 

Stuur direct een bericht