VACATURE ADVISEUR VASTGOEDSTRATEGIE (DUURZAAMHEID)
(32 tot 36 uur per week)


Werk samen met ons aan fijn en duurzaam wonen
Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in 18 (dorps)kernen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch. In ons koersplan benoemen wij ambitieuze lange termijn doelstellingen.
Het cluster strategie & beleid ondersteunt en adviseert het bestuur, directie en management en bestaat uit adviseurs op thema’s maatschappelijk presteren, wonen & klantbeleving en duurzaamheid. Jouw vastgoedadviezen hebben grote impact op de woonomgeving van onze huurders en leveren een bijdrage die maatschappelijk gezien echt telt!
Daarom zoeken wij een:

Adviseur vastgoedstrategie (duurzaamheid)
(32 tot 36 uur per week)


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitdragen en werkend krijgen van strategie en beleid op het gebied van vastgoed en duurzaamheid in het bijzonder. Je maakt deel uit van een regionaal netwerk en haalt kennis op over de laatste ontwikkelingen op het gebied van circulariteit en biobased isoleren. Jullie leren van elkaar en je vertaalt en deelt deze informatie op een begrijpelijke manier. Je spart met collega’s van projectontwikkeling over een nieuw woonconcept. Hoe zorgen we voor haalbare ambities? En ondertussen werk je met bewoners aan een kritische evaluatie van een aantal uitgevoerde pilots, hoe halen we hier samen nog veel meer uit?
Met de projectleider duurzaamheid van de gemeente trek je samen op over de warmtetransitie in een aantal kernen. Je spart met collega’s van het team wonen hoe we een toekomstbestendige woning kunnen realiseren en de warmtevraag kunnen verbeteren.
De inhoud van de functie krijgt steeds meer vorm en er is veel ruimte dat jij met eigen initiatieven komt die leiden tot pilots met meetbare resultaten. Je zorgt voor draagvlak bij collega’s en huurders door jouw enthousiasme en inhoudelijke kennis. Je wordt ook als adviseur op andere beleidsterreinen ingezet. Samen kijken waar de behoefte van de organisatie ligt en waar jouw kennis en ervaring het beste tot zijn recht komt. Wat jou verder ontwikkelt én waar jij energie van krijgt dat vinden wij belangrijk.

Dit hebben wij jou te bieden

Naast maatschappelijk relevant werk in een fijn team bieden we je een mooi bruto maand salaris tussen € 4.366.- en € 5.897,- (bij een 36-urige werkweek) en een eindejaarsuitkering van 2%. Wij hechten belang aan jouw ontwikkeling en je krijgt daarvoor elk jaar een budget van € 900,-. Ook vergoeden wij 2/3 deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Je werkt vanuit ons kantoor in Zevenbergen (op termijn verhuizen wij naar een monumentaal pand in Oudenbosch) en vanuit huis. Als wij het vertrouwen in elkaar uitspreken dan bieden wij jou direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent analytisch sterk en anderen ervaren jou als inhoudelijk deskundig en ze weten jou te vinden omdat je de ontwikkelingen bijhoudt en met overtuiging adviseert.
 • Je bent een makkelijke schrijver en je vindt het leuk om presentaties te geven voor onder anderen huurders (verenigingen) over duurzaamheid.
 • Ook al zijn de kaders niet altijd even duidelijk, jij pakt het initiatief en behaalt meetbare resultaten.
 • Je bent als kwartiermaker een echte ambassadeur op het gebied van duurzaamheid en zorgt dat er nog veel meer ambassadeurs (collega's en huurders) komen. Je zorgt voor overdracht en borging en waakt ervoor dat je er alleen voor staat.
 • • Diepgaande kennis van volkshuisvesting is fijn maar zeker niet noodzakelijk. Je onderscheidt je op het gebied van kennis van duurzaamheid van vastgoed. Omdat het een stevige rol is, heb je Hbo of WO- denkniveau.

Meer weten of reageren?

We ontmoeten je heel graag. Herken je jezelf in de gevraagde competenties maar pas je nog niet helemaal in het gevraagde profiel dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
Philipe van Hezik verzorgt voor Woonkwartier de werving en selectie van deze rol. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via philipe@vanhezikenpartners.nl of bel hem op 0643495666.
We sluiten de vacature als wij elkaar gevonden hebben.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  Woonkwartier
  Geplaatst op:
  26 maart 2024
  Standplaats:
  Zevenbergen
  Aantal uren:
  32 tot 36 uur per week

  Stuur direct een bericht