INGEVULD

VACATURE ADVISEUR WONEN (32-36 uur)


‘Ben jij een ondernemende adviseur die voor onze huurders een passende woning en fijne woonomgeving mogelijk maakt?'

Wie zijn wij

De Goede Woning (DGW) beheert ruim 6.000 huurwoningen in Zoetermeer. Onze huurders waarderen ons en we zijn financieel gezond. Onze opgave lees je in ons ondernemingsplan op www.eenpassendthuis.nl.

Onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. Wij werken in een modern kantoor met een frisse uitstraling die bij ons past. De Goede Woning is een lerende organisatie. We zetten continu stappen om onszelf te verbeteren zodat we goed kunnen inspelen op alle veranderingen en uitdagingen. Belangrijk, want we streven naar tevreden huurders.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Vanwege de corona pandemie werk je nog veel vanuit huis. Via Teams heb je een overleg met de manager wonen en de teamleiders wijken over het vergroten van de doorstroom van huurders in schaarse woningen.

Je werkt nauw samen met de portefeuillemanager en de assetmanager. Voor DGW is een van onze grootste uitdagingen het bieden van passende, duurzame en betaalbare woningen aan onze huurders. Met dit project leveren jullie daar een belangrijke bijdrage aan. Jullie presenteren de evaluatie van het doorstroombeleid aan de stuurgroep doorstroming. Na het overleg neem je de tijd voor een wandeling en bel je met de communicatieadviseur hoe de woonconsulenten betrokken worden bij het nieuwe leefbaarheidsbeleid.

‘s -Middags zet je de puntjes op de i van het doorstromingsbeleid en met de tips van vanmorgen heb je zin om te schrijven.

Aan het einde van de middag sluit je aan bij een digitaal overleg van de afdeling vastgoed. Jullie bespreken de mogelijkheden voor de bouw van woningen met een midden huur. Ook die dragen bij aan de beoogde doorstroming.

Morgen heb je een afspraak op kantoor en ondanks dat het thuiswerken ook voordelen heeft, verheug je je erop om collega’s te zien. Er zijn veel uitdagingen op de beleidsgebieden van onder meer de basiskwaliteit van een woning, jaarverslagen, zorgvastgoedbeleid en het opstellen van een woonvisie in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer.

Om succesvol te kunnen zijn vragen wij van jou

Na een afgeronde HBO-/WO-opleiding heb je ervaring opgedaan in een adviesfunctie op het gebied van de sociale kant van wonen. Ervaring binnen de corporatiesector is geen vereiste. Wel vinden we het belangrijk dat je een visie hebt op het huisvesten van mensen en werkplezier haalt uit het opstellen van beleid dat in de lijn is met de ambitie en doelen van DGW.

Je bent een proactieve en resultaatgerichte collega die gevraagd en ongevraagd advies geeft. Je voelt je comfortabel in de rol van adviseur en je weet op een natuurlijke wijze de verbinding te zoeken met je collega’s en partners. Je hebt ervaring met projectmanagement en je vindt het leuk om projecten te leiden en met jouw deskundigheid energie te brengen in een projectgroep. Er is genoeg te doen dus leef je uit en neem het initiatief. Als je met een vlotte pen aansprekend beleid kan schrijven, dan zoeken we jou!

Wij bieden jou

Een veelzijdige functie als adviseur waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je begint met een jaarcontract. Als we beiden blij zijn met onze match, wordt dit omgezet in een vast contract. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring: minimaal € 3.772 en maximaal € 5.095 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal J van de CAO Woondiensten).

Solliciteren

Hebben we jouw interesse gewekt dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. De wervingsprocedure wordt extern begeleid door Philipe van Hezik. Een ontwikkel assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Jouw motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar info@vanhezikenpartners.nl. Een referentie-onderzoek (uiteraard na toestemming) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Eerste kennismaking bij DGW
Je komt bij DGW op gesprek en wij zijn benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. De manager wonen en de assetmanager zijn je gesprekspartner.

Tweede kennismaking bij DGW
Direct na de 1e kennismaking volgt de 2e kennismaking zodat jij en wij een goed beeld van elkaar krijgen voor een structurele samenwerking. Je gesprekspartners zijn een collega van de afdeling vastgoed en een teamleider. Dit gesprek vindt plaats in de wijk want we doen het allemaal voor de huurders!

Toon interesse in deze functie

    CV uploaden (PDF)


    Stuur direct een bericht