VACATURE (AANKOMEND) PROJECTMANAGER VERDUURZAMING VVE'S
(32 tot 40 uur per week)


Steeds Advies is een bouwkundig adviesbureau in hartje Delft dat zich bezighoudt met het verduurzamen van met name verenigingen van eigenaren (VvE’s). Steeds Advies maakt het voor bewoners mogelijk om comfortabel, veilig, betaalbaar en duurzaam te wonen. Wij werken samen met VvE beheerders, gemeenten, vastgoedeigenaren en woningcorporaties Als één van de weinige bedrijven in Nederland begeleiden wij VvE’s in een traject van bouwkundig advies, onderhoud, verduurzaming, financiering én uitvoering.
Voor veel VvE’s is het te veel om dit zelf voor elkaar te krijgen. Steeds Advies maakt dit mogelijk met jou in een cruciale rol met maatschappelijke relevantie! Hoe leuk is het om bewoners blij te maken met een A++label of een balkon die ze voorheen niet hadden? VvE’s werken graag met ons samen omdat zij zelf willen; het commitment naar Steeds Advies is groot. Omdat wij succesvol zijn, zoeken wij ter uitbreiding van ons team een:

(aankomend) projectmanager verduurzaming VvE’s
(32 tot 40 uur per week)


Wat ga je doen?

Als projectmanager heb je de technische kant van het project onder je hoede. Je bent hierin de spil en bent verantwoordelijk voor;
 • Het presenteren van het project tijdens de algemene leden vergadering (ALV) van de VvE dat samen met jouw collega’s is ontwikkeld. Alle onderdelen van het project komen bij jou samen. Jij neemt de VvE mee in het vervolgtraject van een definitief ontwerp tot een uitvoeringsbesluit. Dit voer je uit in samenwerking met je collega’s en projectpartners vanuit de VvE.
 • Je stelt een solide plan van eisen op met daarin de uitvraag voor aannemers die je aanstuurt. Je maakt de keuze voor de architect en je stuurt het proces met vergunningverleners, subsidies en leningen aan.
 • Je zorgt voor draagvlak en goedkeuring van het projectplan tijdens de ALV van de VvE. Je bewaakt het projectbudget (€ 30.000,- en € 60.000 per woning) en de projectplanning.

Dit hebben wij te bieden

Een comfortabele werkplek tegenover het Centraal Station in hartje Delft met enthousiaste en betrokken collega’s. Van ons kun je dit verwachten:
 • Aanvullende opleidingen die jij nodig hebt om succesvol te zijn en verras ons met nieuwe inzichten die onze dienstverlening verrijken.
 • Een informele werksfeer en samenwerken in een gezellig team van 14 collega’s.
 • Veel vrijheid zoals flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, wij maken graag gebruik van je kwaliteiten voor de groei van Steeds Advies.
 • Een maandsalaris tussen € 4.400,- en € 4.800,- en een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband en 26 vakantiedagen per kalenderjaar op basis van 40 uur.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt hart voor verduurzaming, energietransitie en je weet bewoners met verschillende ambities met overtuiging op een lijn te krijgen.
 • Je bent in staat de verbinding te vinden tussen de technische adviezen, de kennis van de uitvoerders en de wensen van de VvE en de uitvoerders. Ook heb je de vaardigheden om de projectfinanciering binnen budget van een VvE voor elkaar te krijgen.
 • Omdat het een stevige rol is, heb je Hbo- denkniveau.
 • Je bent bereid om af en toe in de avonduren te werken omdat VvE’s in de avond vergaderen.
 • Je vindt het leuk om voor een groep te presenteren.
 • Je hebt affiniteit met bouwkunde en je kent het bouwproces.

Meer weten of reageren?

We ontmoeten je heel graag. Herken je jezelf in de gevraagde competenties maar pas je nog niet helemaal in het gevraagde profiel ? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Philipe van Hezik verzorgt voor Steeds Advies de werving en selectie van deze positie. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via philipe@vanhezikenpartners.nl of bel hem op 0643495666.
We sluiten deze vacature als wij elkaar gevonden hebben.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  Steeds Advies
  Geplaatst op:
  7 juni 2024
  Aantal uren:
  32 tot 40 uur per week

  Stuur direct een bericht