INGEVULD

VACATURE ASSETMANAGER BIJ WOONPLUS (32-36 uur)


“Gaat je hart sneller kloppen van het optimaliseren van prestaties van vastgoed en heb je gevoel voor onze maatschappelijke opdracht?”

Dit zijn wij
Werken bij Woonplus betekent werken met een plus. Een aantrekkelijke baan, waar je écht iets mee bereikt. Samen met je collega's werk je aan de leefkwaliteit van de stad waarin ruim 78.000 Schiedammers met veel plezier wonen, werken en ontspannen.

Woonplus werkt samen met andere organisaties die hart hebben voor de stad. Een grote plus is dat je binnen onze organisatie op meerdere gebieden de kans krijgt om te groeien, bijvoorbeeld door gerichte opleidingen te volgen. Je krijgt de vrijheid om zelf initiatieven te ontplooien, je nek uit te steken en kleur aan te brengen - in de stad en in je werk. Om oplossingen te bedenken, die echt het verschil maken. Wij benutten onze vindingrijkheid om binnen de wettelijke en financiële kaders maximale speelruimte te vinden.

Kortom, we doen wat het beste past. En daar speel jij een centrale rol in!


Je werkt samen in een divers team met veel verantwoordelijkheid
De afdeling vastgoed bestaat uit een gevarieerd team dat werkt aan het realiseren van de streefportefeuille: van strategie, planvorming tot en met uitvoering. Binnen de afdeling werk je nauw samen met de vastgoedstrategen, technisch vastgoed manager en ontwikkelmanager. Samen hebben jullie als doel om de kwaliteit van het vastgoed nog beter te benutten en een optimale afstemming tussen doelgroep en product te krijgen.

De vastgoedstrategen zijn verantwoordelijk voor het portefeuille management en facetbeleid. De technisch vastgoedmanager is verantwoordelijk voor de MJOB en MJOP en het contractmanagement. De uitvoering van het investeringsprogramma valt onder de verantwoordelijkheid van de ontwikkelmanager.


Wat ga jij doen?
In de rol van asset manager ben je de spil in de processen tussen de afdelingen vastgoed, wonen en bedrijfsvoering & control.

  • Jij bent binnen de organisatie opdrachtgever voor realisatie van complexdoelstellingen. Je formuleert duidelijke kaders voor beheer en investeringen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering. Dagelijks heb je intensieve in- en externe contacten met belanghebbenden. Jouw invloed gaat zover dat het effect heeft op de leefbaarheid in de wijk!
  • Jouw werkzaamheden zijn divers: je gaat met collega’s in gesprek om vastgoedinformatie te verkrijgen. Op locatie neem je kennis van de situatie. Deze informatie gebruik je om vastgoedanalyses te maken en complexplannen op te stellen. De maatschappelijke en financiële onderbouwing van je (investerings) voorstellen is essentieel voor besluitvorming.
  • Jij toont eigenaarschap voor de verdere ontwikkeling van de vastgoedsturing van Woonplus, waaronder de implementatie van onze asset management tool. Jouw ideeën hierover vinden wij belangrijk.

Wij bieden
Woonplus is een lerende open organisatie waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om je eigen functie mede vorm te geven.

Een 32 of 36-urige werkweek met de mogelijkheid van flexibele werktijden. Een bruto maandsalaris tussen € 4.272,- en € 5.934,- (op basis van 36 uur). Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals uitgebreide opleidingsmogelijkheden, sportvergoeding, reiskosten en een pensioenregeling.


Om succesvol te kunnen zijn vragen wij van jou
Je hebt een afgeronde HBO opleiding met een aantal jaren werkervaring op het gebied van assetmanagement. Communicatief ben je zowel schriftelijk als mondeling sterk. En je bent in staat weerstand om te zetten in samenwerking. Je begrijpt de rol en toegevoegde waarde van asset management binnen een woningcorporatie. Ben je van nature nieuwsgierig, analytisch, resultaatgericht en intrigeert vastgoed jou? En hou je ervan om verbinding te slaan tussen mensen en processen? Dan willen wij graag met jou in gesprek.


Solliciteren
Hebben wij jouw interesse gewekt? De wervingsprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie — Interim. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Philipe van Hezik op 06 43 495 666. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar info@vanhezikenpartners.nl.


Kennismaking bij Woonplus
Om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen, heb je een aantal (korte) kennismakingsgesprekken met je toekomstige collega’s van verschillende afdelingen van Woonplus. Maar het gaat natuurlijk wel ergens om! Je krijgt alle gelegenheid om kritische vragen te stellen.

Voor jou en ons is het belangrijk dat we een goed beeld van elkaar krijgen voor een mooie structurele samenwerking. We zijn erg benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. Wij gaan ook met jou de wijk in, want daar doen we het voor!


Contractvoorstel en indiensttreding
We doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Een referentie onderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. Als je bij Woonplus komt werken, vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Toon interesse in deze functie

    CV uploaden (PDF)


    Stuur direct een bericht