INGEVULD

VACATURE (JUNIOR) PROJECTLEIDER NIEUWBOUW (36 uur)


‘Gaat jouw hart sneller kloppen als je mee kan bouwen aan passende woningen voor onze huurders? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

Dit zijn wij

Bij ons voelt het als thuis als je je werk goed kunt organiseren, samen kunt werken met collega’s uit verschillende teams en vooral als je je prettig “thuis” voelt. Wij geloven in onze zelfsturende organisatie waarin jij een bijdrage levert. Op deze manier werken wij met zo’n 90 medewerkers aan één doel: betaalbare prettige huisvesting voor mensen met een kleine portemonnee. In ons werk hebben wij oog voor het milieu, werken wij met veel verschillende partijen samen en staan wij open voor veranderingen.

Als je nog niet alle competenties hebt voor de rol van projectleider dan stimuleren wij jouw ontwikkeling hierin. Om te slagen als projectleider is het belangrijk dat je ervaring hebt met het aansturen van vastgoedprojecten. Omdat wij de komende 10 jaar honderden nieuwe woningen gaan bouwen, zijn wij op zoek naar een projectleider voor de lange termijn. Je kunt bij geschiktheid doorgroeien naar de rol van projectmanager.

Wat ga je doen?

Het team Vastgoed Projecten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw en de verbouwing/renovatie van ander maatschappelijk onroerend goed. Het team bestaat uit drie projectmanagers. Een projectmanager doet haalbaarheidsonderzoeken, stuurt het proces vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering aan en doet acquisitie. Ook begeleidt deze grote gebiedsontwikkelingen en ingewikkelde vraagstukken.

Jij stuurt als projectleider het proces voor de voorbereiding en de aanbesteding en realisatie van nieuwbouwprojecten aan vanaf de voorlopig ontwerpfase. Je realiseert de begeleiding en coördinatie van deze projecten tot en met de oplevering met een aantal maanden nazorg. Jij bent de regisseur en stuurt externe adviseurs aan waaronder architecten, gemeente, constructeurs en het interne proces. Zo bereik je een optimaal product binnen de planning en het beschikbare budget. Je stelt de besluitformulieren en de stichtingskosten van het project op.

Dit breng jij mee

 • Je hebt als projectleider ervaring met het aansturen van vastgoedprojecten. Zonder kennis van de woningcorporatiebranche nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.
 • Je hebt een Hbo-opleiding met succes afgerond.
 • Je hebt kennis van bouwkundige processen en regelgeving.
 • Je laat je bij tegenvallers niet uit het veld slaan en je denkt in oplossingen.
 • Omdat je ook op locatie komt, heb je een eigen auto tot je beschikking.

Wij bieden jou

 • Een salaris tussen € 4.141 en € 5.597 bruto per maand (schaal K van de CAO voor Woningcorporaties).
 • Een 36-urige werkweek, 4 x 9 uur behoort tot de mogelijkheden.
 • Voldoende vrije tijd in verlofdagen.
 • Een leuke eindejaarsuitkering.
 • Alle ruimte om je te ontwikkelen.
 • Een prettige werkomgeving waar goed voor je wordt gezorgd: van vers fruit tot sportieve activiteiten.
 • Werken op afstand en op kantoor. Dat is bij ons ‘thuis’ heel normaal.

Solliciteren

Hebben we jouw interesse gewekt? De wervingsprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie – Interim. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Philipe van Hezik op 0643495666. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar info@vanhezikenpartners.nl.

Als de interesse wederzijds is, zal Philipe van Hezik een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als de uitkomst hiervan voor beiden positief is, zal hij jouw persoonlijk profiel met HW Wonen delen.

Eerste kennismaking bij HW Wonen
Je komt bij HW Wonen op gesprek en zijn benieuwd waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt en of we bij elkaar passen. Jij krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Je gesprekspartners zijn 2 collega’s van de afdeling Vastgoed Projecten.

Tweede kennismaking bij HW Wonen
Je komt voor de 2e keer bij HW Wonen op gesprek en gaan we samen de wijk in. De gesprekspartners zijn een projectmanager en een collega waar je veel mee gaat samenwerken.

Arbeidsovereenkomst en indiensttreding
We doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Dit gesprek heb je met een medewerker van de afdeling P&O. Een referentie-onderzoek (uiteraard na toestemming) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF)

  Bedrijf:
  HW Wonen
  Geplaatst op:
  13 september 2021
  Werklocatie:
  Oud-Beijerland
  Aantal uren:
  36 uur per week
  Carriereniveau:
  Afgeronde HBO opleiding

  Stuur direct een bericht