ON-HOLD
VACATURE BESTUURSSECRETARIS
(24 tot 28 uur per week)


Wij zijn:

Woonpartners Midden-Holland is een woningcorporatie met zo’n 90 medewerkers. Samen met onze belangenhouders hebben wij onze koers voor de komende jaren vastgesteld. Dat willen we bereiken met de collega’s die eigenaarschap laten zien, problemen kunnen en willen oplossen en lerend vermogen hebben. Wij spreken elkaar aan op resultaten. Woonpartners Midden-Holland werkt aan zekerheid voor een duurzame woning voor onze huurders en een goede dienstverlening. In onze vernieuwde strategie zijn er duidelijke keuzes gemaakt. Voor deze stap zoeken wij een;

Bestuurssecretaris (24 tot 28 uur per week)

Jij brengt als bestuurssecretaris overzicht in de veelheid aan wetten en het besluitvormingsproces.

Hoe leuk is het om deze nieuwe functie samen met ons vorm te geven? Als bestuurssecretaris ben je de spil tussen belangenhouders en adviseer je de directeur-bestuurder, het MT en de RvC zodat zij op koers blijven. Jij maakt complexe zaken toegankelijk en overzichtelijk.

Je draagt actief bij aan

Binnen de branche zijn good governance en compliance erg belangrijk. Je geeft inhoud, vorm en uitvoering aan de governance jaaragenda en voert de regie voor het jaarverslag en jaarplan. Omdat je veel te maken hebt met het officemanagement team stuur jij ze ook functioneel aan. Je begeleidt de jaarlijkse zelfevaluatie van de RvC en je legt besluitvorming en afspraken met belangenhouders en de organisatie vast en bewaakt deze. Je weet waar bestuurlijke, politieke en organisatorische gevoeligheden zitten en biedt daar oplossingen voor.

Wat breng jij mee als persoon?

Jij bent een kritische gesprekspartner met gevoel voor diplomatie. Door je inhoudelijke kennis en ervaring ben je tijdig op de hoogte van wetgeving en besluitvormingsprocessen en deelt dat met je collega’s zodat zij niet verrast worden. Je bent strak in het aansturen van het proces op een ontspannen manier. Je pakt zaken slim aan en bijt je vast in complexe vraagstukken en vraagt je af wat er achter de vraag zit. Je bent duidelijk in je communicatie en je schrijft gemakkelijk.

Dit hebben wij jou te bieden

Wij hebben je veel te bieden! Naast maatschappelijk relevant werk bieden we je een mooi salaris (schaal K volgens de CAO Woondiensten, maximaal € 5.903,- op basis van een 36-urige werkweek). Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. We hechten belang aan jouw ontwikkeling en daarmee aan de beste versie van jezelf zijn. Je krijgt daarvoor elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week). De sfeer bij Woonpartners Midden-Hollland is informeel. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Zo is er de mogelijkheid om hybride te werken. Na een jaar gaan we samen aan tafel om afspraken te maken voor de lange termijn.

Meer weten?

Philipe van Hezik verzorgt voor Woonpartners Midden-Holland de werving en selectie van deze positie. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via philipe@vanhezikenpartners of 0643495666.

Toon interesse in deze functie

  CV uploaden (PDF/Word)

  Bedrijf:
  Woonpartners Midden-Holland
  Geplaatst op:
  17 april 2023
  Aantal uren:
  24 tot 28 uur per week

  Stuur direct een bericht