VACATURE FINANCIAL CONTROLLER
(32 tot 36 uur per week)

‘Wil jij jouw financieel analytische talenten inzetten voor een maatschappelijk betrokken organisatie?’

Gewoon bijzonder dát is MaasWonen!


MaasWonen is er voor ouderen in de regio Rotterdam en zij hebben de toekomst! Onze vastgoedportefeuille bestaat uit wooncomplexen en verpleeghuizen en is volop in transitie. We zijn een informele organisatie en kennen onze huurders goed. De komende jaren investeren wij flink in ons vastgoed zoals nieuwbouw, duurzaamheid , en grootonderhoud projecten. Om dit in goede banen te leiden, hebben wij een vacature voor een;

Financial controller (32-36 uur)


Woningcorporaties staan momenteel volop in de schijnwerpers vanwege de druk op beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen. Dit biedt een uitdagende kans om de balans te vinden tussen betaalbaarheid van bestaande woningen, nieuwbouwprojecten en het verduurzamen van het vastgoed. Dit alles met het oog op veranderende wet- en regelgeving en economische omstandigheden. Als financial controller speel je een sleutelrol in het inzichtelijk maken van de financiële gevolgen hiervan. Wij communiceren met een open houding en wij zien ook graag jouw persoonlijke kant. Dit is voor ons de basis voor een prettige, veilige en resultaatgerichte samenwerking.

Wat ga je doen?

Als financial controller lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van de P&C-cyclus. Samen met collega’s stel je de financiële jaarstukken, tertiaalrapportages en de begroting samen. Je stelt de fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting) en draagt bij aan de fiscale beheersing van de organisatie. Om de kwaliteit van ons bezit op een hoger niveau te brengen en binnen onze financiële kaders te blijven, geef jij alle aandacht aan het opstellen van betrouwbare liquiditeitsprognoses.
Deze uitdagende en brede rol vraagt van jou een proactieve en kritische houding waarbij samenwerking met andere teams en datagebruik van belang zijn. Wij blijven werken aan de optimalisatie van ons ERP systeem en datakwaliteit. Jij speelt daarin een belangrijke rol en hebt veel ruimte voor eigen ontplooiing.
De afdeling financiën en bedrijfsvoering bestaat uit een manager, 2 financial controllers en 4 medewerkers financiële administratie die dagelijks worden aangestuurd door een coördinator. Samen met je collega financial controller zoek je de compleetheid van de P&C cyclus op en heb je een breed vakinhoudelijk pakket met je eigen expertise. Je helpt en vervangt elkaar.

Dit breng jij mee

Je hebt affiniteit met de maatschappelijke functie van MaasWonen. Jij bent een loyale hands-on professional met veel gevoel voor humor die de samenwerking opzoekt en ook de minder leuke klussen oppakt. Je bent analytisch sterk en een kritische sparringpartner en je zet kansen om in verbeteringen en resultaten. Je communiceert (schriftelijk en mondeling) vlot met je collega’s en het MT. Je wilt je ontwikkelen en bent bereid daarin tijd te investeren. Kennis van volkshuisvesting, wetgeving, fiscaliteit en WALS is meegenomen maar zeker niet noodzakelijk. Omdat het een stevige rol is, heb je Hbo- werk en denkniveau. Wij zijn benieuwd wat jij van ons nodig hebt om te slagen als financial controller.

Wij bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Een maandsalaris tussen € 4.366,- en € 5.897,- op basis van 36 uur
  • Vergoeding van 2/3 deel van de pensioenpremie en je kunt bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen
  • Wij hechten belang aan jouw ontwikkeling en je krijgt elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten op basis van 36 uur
  • Wij vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Je werkt waar dat het beste uitkomt zowel op kantoor als thuis en ontvangt budget voor de inrichting van een thuiswerkplek
  • Eindejaarsuitkering van minimaal 2%.

Interesse?

Als je enthousiast wordt van deze rol en je denkt nog geen allround financial controller te zijn dan nodigen we je ook van harte uit te reageren. Samen bespreken we wat je nog te leren hebt. Philipe van Hezik verzorgt voor MaasWonen de werving & selectie van deze positie. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via philipe@vanhezikenpartners.nl en 0643495666.

Toon interesse in deze functie

    CV uploaden (PDF)

    Bedrijf:
    MaasWonen
    Geplaatst op:
    16 september 2024
    Aantal uren:
    32 tot 36 uur per week

    Stuur direct een bericht